Profil

Først og fremmest vil jeg gerne byde dig velkommen hos Buller fotografi. Mit navn er Jens Erik Dahlmann, til dagligt bliver jeg kaldt Buller og for mig handler det om at skabe god stemning og hyggelig atmosfære i fotostudiet.


I 2020 er jeg blevet uddannet fotograf fra Key Point Photography Academy v. Kim Skovsby beliggende i Odense. Under uddannelsen kom vi vidt omkring inden for fotografiens verden. Særligt i studie fotografiens teknikker har jeg brugt min energi, hvor beauty, portræt & modelfotografering har min interesse. Lige netop derfor valgte jeg selv at investere i at bygge et fotostudie i Fredericia.


Jeg håber at kunne skabe gode oplevelser og naturlige billeder til dig og dine nærmeste så kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at få taget billeder i studiet vil du også kunne møde min assistent Katrine Windeballe. Katrine har med stor passion kastet sig ind i fotografiens verden og hjælper ved større sessions. Katrine er særligt god til små børn og har selv erfaring fra den anden side af linsen.